Prijave za 24-satno crtanje stripa – uz Osijek, Zagreb i Split, konačno i u Rijeci

  • 07.11.2021
  • Kreativne industrije
I kreću prijave: ako niste online, onda ste u DIPu, Wenzelova 2, u prostoru u kojem se održava Kvarnerska kolonija autorskog stripa i ilustracije. Rijeka će tako, uz Split, Zagreb i Osijek,  konačno ući u mrežu 24-satnog crtanja koju organizira Hrvatski autorski strip.https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com

Prijavite se na: https://bit.ly/3k7tDiF

Crta se na lokacijama ZG-ST-OS-RI, ali i online za kompletnu RH i sve crtače svijeta. Preporuka je crtati od doma i postaviti gotov strip online putem naše platforme. Ovogodišnji baner i logo izradila je Ivana Geček.

Vidimo se u subotu, 20.11.2021 od 12 u DIPu, ako niste online.

Sve upute ćete dobiti na mailu nakon prijave. Svi koji su bili na Kvarnerskoj koloniji znaju da ima mjesta za sve, da smo mi tu da damo podršku i da možete i malo odspavati ako vas uhvati kriza.Vidimo se crtači i crtačice stripa prijavite se.
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.