Predstavljanje programa socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške u Centru za odgoj i obrazovanje

  • 24.03.2022
  • DIP-ov klub mladih

Jako smo se dobro osjećali u školi, Centru za odgoj i obrazovanje, Rijeka. u ponedjeljak, 21.3.2022.  http://centar-odgojiobrazovanje-ri.skole.hr  u kojoj je dio naših dipovaca proveo djetinjstvo i odrastao!

Hvala školi i roditeljima na prilici da predstavimo naš rad! Jer kad mladi izađu iz ove Škole većina može doći u naš DIP-ov klub mladih kako bi i dalje razvijao svoje potencijale.  Veseli nas suradnja sa Školom i roditeljima bez kojih ne možemo uspješno  raditi na unaprijeđenju života njihove djece. Jer najvažnije da surađujemo kako  bi se mladi koji izlaze iz sustava obrazovanja što prije uključili u zajednicu i programe koje im nudimo.

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.