Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Poziv volonterima – gradite s nama zajednicu koja brine!

Poziv volonterima – gradite s nama zajednicu koja brine!

  • 15.09.2023
  • DRUŠTVO

Bez volontnera mi ne možemo i zato pozivamo volontere da nam se jave..nudimo pregršt voloterskih programa za svakog, od malih do velikih poslova, od jednsotavnih do izazovnih, onda kada vama odgovara, jer najvažnije je da vi želite doprinijeti pozitivnim promjenama.

Ako želite biti dio ove pozitivne promjene koju stvaramo već 10 godinu, javite se..više o volonterskim programima: na https://dip.hr/o-volontiranju/

Od svakog volontera i mi učimo, a mi nudimo vama pregršt vještina i iskustava koje možete steći kod nas.

Jako nam je važno da znate da osim što možete doprinijeti razvoju naše misije, možete provesti stručnu praksu kod nas jer mi smo u stručnoj bazi Sveučilišta u Rijeci.

Više o stručnoj praksi kod nas: https://dip.hr/obrazovanje-i-osposobljavanje/strucna-baza-strucna-praksa-za-studente/

Sudjelujemo na svim aktivnostima kojima se potiče volotniranje jer niti jedna zajednice na moće buditi promejen bez volontera. Sudjelovali smo na Hrvatska volontira a tu je i izvještaj: https://www.docdroid.net/yOVgD5Y/hrvatska-volontira-izvjestaj-2023-pdf#page=5

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se