Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Poziv privatnim iznajmljivačima  i drugim turističkim djelatnicima iz Grada Opatije i okolnih općina na radionicu:  Kako ugostiti osobu s invaliditetom? “Turizam za mene“ je u Opatiji, 20. 2.2024. godine u 17,00 u Vili Antonio

Poziv privatnim iznajmljivačima i drugim turističkim djelatnicima iz Grada Opatije i okolnih općina na radionicu: Kako ugostiti osobu s invaliditetom? “Turizam za mene“ je u Opatiji, 20. 2.2024. godine u 17,00 u Vili Antonio

  • 05.02.2024
  • DRUŠTVO

Pozivamo članove Udruge privatnih iznajmljivača Grada Opatije, kao i druge privatne iznajmljivače i turističke djelatnike iz okolnih općina te zainteresirane građane da sudjeluju u osposobljavanju (edukaciji) iz Modula 1. Program usavršavanja i osposobljavanja djelatnika u turizmu na temu rada i brige o gostu s invaliditetom.

Partner na projektu je Udruga privatnih iznajmljivača Grada Opatije.

Interaktivna radionica će se održati u Opatiji u Vili Antonio, Vladimira Nazora 3, na 2. katu, soba 1. u utorak, 20.2.2024. godinu od 17 sati do 19 sati.

Tema: osnažiti privatne iznajmljivače s kompetencijama za rad sa turistima – gostima gostima smještaja – osobama s invaliditetom. Radi ograničenog broja mjesta, prijave su obavezne, do 19.2.2024. do 19:00 sati; na e-mail: [email protected]

Predviđeno je održati  dvije radionice, jedna uvodna s interaktivnim pristupom, a druga razne praktične vježbe. Ako bude bilo interesa i ako bude bilo potrebno ponudit ćemo i više radionica.

Više o projektu: https://mint.gov.hr/UserDocsImages/2023_prezentacije/006_231205_drustvo.pdf

Projekt “Turizam za mene!“ je nova prilika za osiguravanje pristupačnosti osobama s invaliditetom u sektoru turizma. Projekt se financira iz Javnog natječaja Ministarstva turizma i sporta – sufinanciranje projekata udruga u turizmu (projekti razvijanja svijesti o pristupačnom turizmu).
Ciljne skupine: osobe s invaliditetom, poslodavci u turizmu, zaposleni u turizmu, turističke zajednice.
Partner na projektu je Udruga privatnih iznajmljivača Grada Opatije
Pridruženi partneri: Turistička zajednica Grada Rijeke, Hotel Hilton Rijeka Costabella
Suradnici: Udruga turističkih vodiča Kvarnera, Udruga privatnih iznajmljivača Grada Rijeke i drugi turistički djelatnici.

Objave u medijima i na mrežnim stranicama:

TZ Matulji https://www.tzmatulji.hr/hr/turizam_za_mene/233/26

TZ Viškovo: https://visitviskovo.hr/obavijesti/turizam-za-mene-poziv-na-radionicu/

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se