Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Poziv osobama s  invaliditetom – sudjelujte u EDUKOSI.TURIZAM

Poziv osobama s invaliditetom – sudjelujte u EDUKOSI.TURIZAM

  • 28.09.2022
  • OBRAZOVANJE

Pozivamo osobe s invaliditetom (OSI), organizacije koje zagovaraju prava OSI te ustanove koje se u svom radu bave OSI da aktivno sudjeluju u projektu EDUKOSI.TURIZAM – EDUKACIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM U TURIZMU.

Obrazac prijave sudjelovanja s ponuđenim aktivnostima koje će naš tim održati, u vašim udrugama i ustanovama, prema vašem interesu i u vrijeme koje odaberete, je na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/nb5CkV7motocKbJb9

Ispunite obrazac i vidimo se u vašoj kući prema dogovoru. Zavirite u obrazac i odaberite neku od ponuđenih tema i datum, te predložite vrijeme koje Vama odgovara.  Ima ih puno jer su svaka od njih važne za OSI.

Kontakt: 0915580920

Društvo za istraživanje i potporu (DIP), Društvo invalida Poreč. Ustanova za obrazovanje odraslih Dante i Pučko otvoreno učilište Poreč će tijekom studenog 2022. godine održavati  sljedeće aktivnosti iz projekta:
1. Informiranje o mogućnostima rada i zapošljavanja osoba s invaliditetom – individualno i grupno
2. Savjetovanje o pravima OSI na rad – individualno i grupno
3. Radionice karijernog savjetovanja  – individualno i grupno
4. Radionice jačanja kompetencija za rad – individualno i grupno
5. Profesionalno usmjeravanje osoba s invaliditetom – testiranje, intervju i preporuka psihologa
6. Mogućnosti osposobljavanja za rad – individualno i grupno.
Ponuđene edukacije su besplatne za sudionike, osobe s invaliditetom (OSI).

EDUKOSI:TURIZAM se  financira iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva “Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II” kojeg je objavilo Ministarstvo turizma i sporta, a provodi se u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020”. Odobrena ukupna vrijednost projekta je 1.240.441,74 kn a financirat će se u 100%-tnom iznosu ukupnih prihvatljivih izdataka projekta.
Pučko otvoreno učilište Poreč je nositelj, a partneri na projekta su: Društvo invalida Poreč, Ustanova za obrazovanje odraslih Dante, Društvo za istraživanje i potporu i Mini karavan servis d.o.o. – Polidor kamp Funtana.

Do kraja projekta ćemo odabrati one zainteresirane kandidate koji će se dodatno osposobljavati i dobiti potrebna znanja i vještine za rad u sektoru turizma i ugostiteljstva, u polju online prodaje i oglašavanja.
Izrađujemo poseban obrazovni program osposobljavanja za odrasle osobe koji će osobama s invaliditetom (OSI) pružiti potrebna znanja o digitalnom marketingu i online prodaji,  a time i mogućnost zapošljavanja.
Kako bi program obrazovanja pružao usvajanje realno potrebnih znanja na tržištu rada, proveli smo i  istraživanje potreba poslodavaca.

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se