Potpisali smo “Povelju o raznolikosti Hrvatska”

  • 15.10.2020
  • Suradnja i utjecaj na sektor

U dobrom društvu smo, u srijedu 14.10.2020., potpisali “Povelju o raznolikosti Hrvatska”! Bilo je govora o inkluziji pa se nadamo da ćemo i moći utjecati na promjene kako bi ideja ravnopravnosti i izjednačavanja mogućnosti našla plodno tlo kod poslodavaca, u ustanovama, u kulturi, u svim porama života. Ako itko svaki dan provodi ove ideje u svakodnevnom životu, onda smo to mi, jer to je naša misija, ali ne možemo sami! Veseli nas udruživanje i širenje dobrih  ideja, jer kada se udruže svi oni koji ulažu napore u tom smjeru do promjena će doći. https://rijeka2020.eu/brojne-organizacije-potpisale-povelju-o-raznolikosti-hrvatska/

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.