Otvorena izložba fotografija Distancirano socijalni

  • 06.07.2021
  • Komunikacijska kampanja za prava osoba s invaliditetom

Danas, 6.7.2021. u 12 smo otvorili našu izložbu fotografija naših članova. Dio je to kampanje za zagovaranje njihovih prava, a posebno onih koji se odnose na pravo na uključenost u zajednicu i rad. Hvala svima koji su nam dali podršku i koji će nam i dalje davati podršku, jer mi smo tu svaki dan. Hvala @gosp. zamjenik gradonačelnika gosp. dr. Palčevski, hvala Primorsko-goranska županija o i gospođi Marač, pročelnici UO za socijalnu politiku i mlade; hvala Ured pravobraniteljice za OSI, gđi Tea Rubeša; Hvala Marija Ivaniš, hvala Lions klub Rijeka – Korzo, hvala našoj Irena Kukurin Baric i Zeleni Kastav, hvala svim medijima koji su došli dati nam podršku. HRT – Radio Rijeka, HRT centar Rijeka i drugi. JER PODRŠKU STE DALI NAŠIM MLADIMA ZA KOJE SMO TU!

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.