A A A Black and white icon Change contrast icon
Volontiraj
Okrugli stol o zapošljavanju osoba s intelektualnim teškoćama

Okrugli stol o zapošljavanju osoba s intelektualnim teškoćama

  • 31.03.2022
  • DIP-ov klub mladih

Bili smo na okruglom stolu: Zapošljavanje osoba s intelektualnim teškoćama na kojem su naši suradnici, nositelji projekta“ Aktivni za inkluziju“ i njihovi gosti, predstavili stanje u sektoru zapošljavanja i rada osoba s intelektualnim teškoćama. Centar za inkluzivne radne aktivnosti najduže provodi radne aktivnosti prema modelu rada uz podršku “radnih asistenata” u HR. To je iskušani model koji u našoj županiji baš i nisu prihvatili poslodavci. Mi nudimo stručnu podršku u radu za OSI, pa pozivamo poslodavce, poput dm drogerie markt Hrvatska, Bauhaus Rijeka @ https://www.parkovi.hr tvtki koje trebaju radnike za jednostavne poslove, poput lijepljenja etiketa, slaganja, pomaganja u kuhinji i sl. , da u Rijeci uspostave suradnju s nama, kao što su i s našim kolegama u Zagrebu, Vukovaru i drugdje. Pismo namjere smo poslali, a CIRA nam dala podršku. Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje nudimo!

https://www.civilnodrustvo.hr/okrugli-stol-zaposljavanje-osoba-s-intelektualnim-teskocama/?fbclid=IwAR2ccCagUQLUirT4ysPLwV3CMYiGDeMS_iLNMN1bGspYLhiRY_BNq5L3yhQ

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.