Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Obavijest “Grada za mlade“ – Grada Rijeke

Obavijest “Grada za mlade“ – Grada Rijeke

  • 24.02.2022
  • ISTRAŽIVANJA

DIP je član Registra udruga mladih i za mlade Grada Rijeke, jer su nam prioritetne skupine za koje radimo mladi, a osim toga smo “udruga mladih, jer su u upavljačkim tijelima većinom mladi. Dobili smo obavijest od Grada Rijeke, da je prošle godine Gradu Rijeci dodijeljen certifikat “Grad za mlade”  za razdoblje od 2021. do 2024. godine, koji dodjeljuje Udruga gradova u Republici Hrvatskoj.

“Riječ je o priznanju gradovima koji predano rade na stvaranju uvjeta za kvalitetan život te osobni i profesionalni rast svojih mladih. Grad Rijeka, kao nositelji ovog hvalevrijednog Certifikata, ostvaruje brojne pogodnosti koje nude partnerske i suradničke organizacije i institucije. Jedna od pogodnosti je i ostvarenje prava na prednost u financiranju u sklopu natječaja koje provodi Središnji državni ured za demografiju i mlade za Udruge mladih i za mlade koje djeluju najmanje pet godina na području grada koji je nositelj Certifikata.”

Za sve dodatne informacije vezane za ostvarivanje gore navedene pogodnosti, obratiti ćemo se  Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade.  pa se nadamo novim  podrškama za programe za mlade.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se