Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
KAKO SMO PROVELI PRVI TJEDAN DIP-a NAKON LJETNE PAUZE?

KAKO SMO PROVELI PRVI TJEDAN DIP-a NAKON LJETNE PAUZE?

  • 08.09.2023
  • DJECA I MLADI

Povratkom u DIP, tjedan smo započeli radnom akcijom! Organizirali smo se i podijelili poslove, očistili smo i pripremili prostor za daljnji rad. Sad smo spremni za nove izazove i zadatke!

U utorak smo pripremali lavandu i tkaninu za aktivnost šivanja, na kojoj ćemo izrađivati naše Vande i Hilde. Miris lavande ima relaksirajući učinak na mišiće, opušta i smiruje, a antiseptička svojstva djeluju na kožne nečistoće

Sredinu tjedna posvetili smo informatičkoj aktivnosti, no ovoga puta smo putem igara “Alias” i “Pictionary” ponavljali dijelove računala i njihove funkcije. Kombinacija ove dvije igre ima pozitivan utjecaj na razvoj kognicije, motorike ruku, verbalnog izražavanja te timski rad. Projekt Ja i ti za IT financira PGŽ – Upravni odjel za kulturu, sport i tehničku kulturu sredstvima Javnog natječaja za odabir programa javnih potreba, u području tehničke kulture u 2023. godini.

U četvrtak smo se posvetili našoj glazboterapiji “Bubnjarski krug”. Uvodni sat poslužio nam je da se prisjetimo tehnika bubnjanja. Isprobali smo novi bubanj kojeg nam je donirao Alen Civić.

Tjedan smo zaokružili našom Zoom čajankom!

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se