Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Izlet u Labin!

Izlet u Labin!

  • 27.05.2021
  • POTPORA
Jučer smo skupa s našim prijateljima iz Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka bili na izletu u Parku skulptura Dubrova, gdje su naši “DIP-ovci” inkluzivno volontirali, u sklopu projekta DIP-ov klub mladih, Priprema, pozor, radim!
U Parku smo održali radno-okupacijske aktivnosti, na kojima smo gradili suhozid i sadili sukulente. Iako smo imali puno posla, ostalo nam je, naravno, vremena i za odmor, druženje i igru.
Hvala našoj dragoj domaćici Renati Kiršić, koja nas je dočekala i pripremila program, i hvala volonterkama koje su za nas pripremile zanimljive društvene igre. Baš smo uživali u jučerašnjem danu i jedva čekamo sljedeći izlet. I da, kad smo već kod sljedećih izleta, naši “DIP-ovci” su već i o tome razmišljali, pa je tako naš Borna rekao “Idemo u Čabar da jedem žabe!”, a naša Monia je odmah po povratku pitala ” I kad opet idemo i di?”. Ne brinite, ekipo, ići ćemo mi ponovno i bit će nam super!
Hvala Mirko Jovičić Photography na odličnim fotografijama.
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se