Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
I krećemo – od 4. rujna, naš je DIP, nakon ljetne pauze ponovno otvoren za naše članove i volontere!

I krećemo – od 4. rujna, naš je DIP, nakon ljetne pauze ponovno otvoren za naše članove i volontere!

  • 03.09.2023
  • DRUŠTVO

Jeste li se dobro odmorili? Napunili “baterije” za nove izazove?

Od ponedjeljka, 4.9.2023. godine, krećemo s redovnim aktivnostima pružanja socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške.

Iako su naši članovi bili na odmoru, naš tim vrijedno je ispunjavao mnoge zadatke koji su gotovo svakodnevno  “iskakali” pred nas, kako bi osigurali redovni rad.

Pozivamo naše volontere, i “stare” i nove, da nam se pridruže što prije, kako bi nam “dali ruku” za stotine zadataka koji nas očekuju i dalje.

Naši članovi zaposleni u našoj društveno poduzetničkoj tvrtci, DIP lab d.o.o., također su bili vrijedni, i obavljali sve zadatke koji su bili pred njima, gotovo samostalno, a naša Veronika budno je pratila je li sve odrađeno prema planu.

Hvala poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju, a pozivamo i nove da nam povjere poslove, kako bi mogli zaposliti više naših osposobljenih članova.

Hvala Rudan d.o.o. ,https://www.rudan.com VK Jadran, https://vkjadran.hr/   Vulpes d.o.o. https://hr.linkedin.com/in/hrvoje-lasić-49257261, BM plast d.o.o. https://bright-project.eu/?p=50,, vlasnici zgrade Ivana Dežmana 1, Rijeka, Hotel Hilton Costabella https://www.hilton.com/en/hotels/rjkochi-hilton-rijeka-costabella-beach-resort-and-spa/. 

Vidimo se, i radimo zajedno na unaprjeđenju kvalitete života naših članova i njihovih obitelji, kao i na kvaliteti poslovanja vaših tvrtki.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se