Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Hrvatska volontira u DIP-u – dođite na šivanje

Hrvatska volontira u DIP-u – dođite na šivanje

  • 20.05.2024
  • Boravak socijalna usluga

I ove godine pozivamo volontere da nam se pridruže na volonterskoj akciji šivanja za  dipovce!  Rezervirajte svoje iskustvo, u četvrtak,  23.5.2024. godine od 9:00 do 13:00. Svoje sudjelovanje prijavite na portalu “Volonteka”

https://volonteka.hr/rijeka-i-okolica/volonterske-aktivnosti/13748-radna-akcija-u-dipusivanje

Pridružite nam se na radnoj aktivnosti šivanja u DIP-u u četvrtak,  23.5. od 9:00-13:00 h.

Planirana je radna akcija šivanja raznih uzoraka na tkaninu i priprema materijala za šivanje hobotnica Hildi. Očekujemo barem 20-tak volontera koji će zajedno s našim članovima – mladima s teškoćama svoje slobodno vrijeme iskoristiti za razvoj fine motorike i produktivan rad. Aktivnost šivanja nam je važna za pripremu korisnika za pomoćne poslove krojača, a za kvalitetnu izvedbu aktivnosti potrebne su nam marljive volonterske ruke i dobro raspoloženje!

Iskustite nezaboravno iskustvo sudjelovanja u zajednici, doprinesite socijalnom uključivanju osoba s invalitetom. Sve što ne znate naučit ćemo vas, a vi ćete sigurno s nama podijelii svoje vještine.  Veselo vas očekujemo.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se