Hrvatska volontira 2021 – Prvi dan

  • 29.09.2021
  • DIP-ov klub mladih

Danas 29. rujna 2021., u suradnji s Udruga SMART , obilježili smo 11. obljetnicu nacionalne kampanje Hrvatska volontira 2021. u našem eko vrtu koji se nalazi na Viškovu. Osim naših DiP-ovaca, pridružili su nam se mnogi drugi “stari” i novi volonteri – učenici iz Prve riječke hrvatske gimnazije. Također, pridružila nam se i vesela ekipa iz SMART-a koja je ojačala naš radni tim.

Svi skupa, podijelili smo se u timove i vrtu vratili onaj čarobni izgled koji se krio ispod visoke trave. To smo postigli na način da smo pokosili travu, pokupili smeće, maknuli trnje i živicu, pograbljali lišće te očistili područje oko biljaka koje smo već prethodno imali u vrtu. Nakon aktivnog rada, predahnuli smo uz mini piknik. Sve u svemu, bilo je aktivno i zabavno!

Hvala Udruzi za razvoj civilnog društva SMART na iskazanoj pomoći i suradnji te hvala svim novim i “starim” volonterima koji su se odazvali ovoj akciji.

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.