Hodaj i ti! – Opatija

  • 27.06.2021
  • DIP-ov klub mladih
Jako smo ponosni i sretni što smo danas uspješno održali još jednu aktivnost nordijskog hodanja.💪🚶🤩 Danas nam je domaćin bio Erik iz @Klub za športsku rekreaciju Gorovo koji je do sada prošetao stotine hodača nordijskog hodanja kroz ovu šetnicu. Hvala Dalibor Korenić na ustrajnosti i suradnji na širenju rekereacije i zdravih navika s nama.
Uživali smo šetajući predivnim šumskim šetalištem Carmen Sylva iznad Opatije čime smo završili i petu šetnju u našem projektu “Hodaj i ti!”.💪😎 Kroz projekt smo šetali u Kostreni i to dva puta, u Kastvu, na Costabelli i evo danas i u Opatiji. Hvala svima koji sudjelovali i koji su na podržali i bili dijelom ove inkluzivne priče kroz koju smo jačali socijalni kapital i svjesnost o važnosti očuvanja zdravlja bavljenjem fizičkom aktivnošću.💪 Hvala Vam što s nama gradite zajednicu koja brine!🥰
Posebno moramo pohvaliti našeg DIP-ovca Borna Dip Čelap koji je danas pobijedio samoga sebe i učinio stvari koje je mislio da ne može.💪😍 Bravo Borna, jako smo ponosni na tebe.💪🥳

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.