Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Hodaj i ti! – Kostrena

Hodaj i ti! – Kostrena

  • 27.06.2021
  • POTPORA

Projekt Hodaj i ti! u Kostreni službeno je krenuo 14. srpnja 2021. godine. Održane su dvije zajedničke šetnje građana i mladih s teškoćama na području općine Kostrena. Realizacijom ovog projekta, šetnice Kostrene postale su mjestom susreta i umrežavanja generacija, kao i zbližavanja sumještana kroz podizanje svijesti o važnosti brige o zdravlju.

Skupina upornih i veselih građana startala je s “DIP-ovcima” na  Žurkovu, lučica kod Jedriličarskog kluba. Prva je šetnja održana u ponedjeljak, 14.6.2021. od 10:00 do 12:00 sati, a druga u četvrtak  17.6.2021. od 18:00 do 20:00 sati.

Za fotografiranje svih sjajnih trenutaka zadužen je naš volonter Mirko Jovičić Photography. Zahvaljujemo mu se na ovim super fotkama.

Zahvaljujemo Primorsko-goranskoj županiji i Općini Kostrena na sufinanciranju, i hvala predstavnici Županije na službenom otvaranju manifestacije.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se