Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Gradimo Park!

Gradimo Park!

  • 16.06.2020
  • ISTRAŽIVANJA

Provedite vikend u Parku skulptura Dubrova

Bliži nam se sunčani (produženi) lipanjski vikend kojeg možete sa obitelji i prijateljima provesti u Parku skulptura Dubrova. Udruga Mediteranski kiparski simpozij. u suradnji s partnerima, udrugom “Dragodid“ te “Društvom za istraživanje i potporu“, organizira niz događanja za sve uzraste. DIP će ugostiti i svoje prijatelje iz Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Srce, Rijeka.

Centralni događaj je radionica suhozidne gradnje, tijekom koje će se obnavljati dio oštećenog suhozida iz smjera igrališta NK Iskre, prema skulpturi Tomislava Kauzlarića “Odavde do vječnosti i natrag”. Osim obnove, sudionici će imati priliku steći znanja iz gradnje suhozida, koji će se graditi od kraja dionice Bijele ceste Ivana Picelja “Bijela cesta u negativu”, prema postojećem suhozidu, koji je trenutno sakriven među borovima. Na taj način, urediti će se dva ulaza za pješake i bicikliste, sa južne strane i sa zapadne strane Parka.

Prijave na radionicu suhozidne gradnje zaprimaju se do petka, 19.06. putem obrasca — https://forms.gle/karcVZqTi9eYSRKS6.

U petak, moguće je obići teren i upoznati majstore suhozidne gradnje, kako bi se što bolje pripremili za radionicu. Radionica započinje u subotu u 9:00 sati, a odvijati će se prema sljedećem programu.

 

Projekt “Gradimo Park – obnova suhozida u Parku skulptura Dubrova” financira Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda gradova i općina, Mali projekti za bolje sutra.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se