Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Druženje u Galeriji SKC

Druženje u Galeriji SKC

  • 18.07.2021
  • POTPORA

U četvrtak, 15.7.2021., bili smo na druženju u Galeriji SKC, gdje je bila izložena naša izložba Distancirano socijalni.

Ako niste uspjeli pogledati izložbu u galeriji, ne brinite – možete ju pogledati u virtualnom obliku na našoj web stranici https://dip.hr/galerija-portreta/, a na sljedećem linku možete pročitati epizode iz života mladih s teškoćama – sve o pravima, mogućnostima i preprekama s kojima se svakodnevno suočavaju https://dip.hr/galerija-epizoda/.

Na druženju smo pričali o planovima za ljeto, dojmovima s izložbe, uspomenama protekle godine u DIP-u, na kraju smo uspjeli zaigrati i Twister. Podijelili smo potvrde o volontiranju našim volonterima i “dipovcima”. Jeste li znali da i naši “dipovci” volontiraju? Inkluzivno volontiranje je oblik volontiranja u kojem osobe s teškoćama, u ulozi volontera, rade ili pomažu i time doprinose zajednici u kojoj žive. Hvala svim našim volonterima, nadamo se da ćete i dalje biti s nama!

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se