Druženje u Galeriji SKC

  • 18.07.2021
  • DIP-ov klub mladih

U četvrtak 15.7.2021. bili smo na druženju u Galeriji SKC gdje je bila izložena naša izložba Distancirano socijalni.

Ako niste uspjeli pogledati izložbu u galeriji, ne brinite – možete ju pogledati u virtualnom obliku na našoj web stranici https://dip.hr/galerija-portreta/, a na sljedećem linku možete pročitati epizode iz života mladih s teškoćama – sve o pravima, mogućnostima i preprekama s kojima se svakodnevno suočavaju https://dip.hr/galerija-epizoda/.

Na druženju smo pričali o planovima za ljeto, dojmovima s izložbe, uspomenama protekle godine u DIP-u, a kraju smo uspjeli zaigrati i Twister. Podijelili smo potvrde o volontiranju našim volonterima i dipovcima. Jeste li znali da i naši dipovci volontiraju? Inkluzivno volontiranje je oblik volontiranja u kojem osobe s teškoćama u ulozi volontera rade ili pomažu i time doprinose zajednici u kojoj žive. Hvala svima našim volonterima, nadamo se da ćete i dalje biti s nama!

 


 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.