Donatori: hvala vam za vaše veliko srce! I dalje, svakim danom se približavamo cilju..i dalje skupljamo donacije!

  • 26.01.2022
  • DIP-ov klub mladih

Ove dane smo dobili dio donacija za koje ne znamo tko ih je uplatio jer je referenca nepotpuna. Jako smo izneneađeni i zahvalni jer nam svaka podrška treba –   za stepenicu do realizacije našeg prvog razvojnog cilja: adaptacije sanitarnih čvorova kako bi dobili licencu nadležnog ministarstva za ono što već radimopružamo socijalnu sulugu poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške i savjetovanja za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju i  ostale osobe s invaliditetom odnosno one osobe koje trebaju podršku i skrb zajednice u kojoj žive.

Najveća hvala za svaku “malu” i veliku donaciju jer za naše dipovce znače korak ka održivosti i čuvanju kontinuiteta pružanja socijalne usluge na koju imaju pravo prema UN konvenciji o pravima osoba s invaliditetom.  

Hvala svim  našim dontorima, svima koji su nam dali podršku ove dane.

Na našoj stranici na poveznici –  https://dip.hr/donatori-podupiratelji-prijatelji-sponzori/su popisani,  a ako ih ima još, bit će na popisu,  ako to žele ili ako smo propustili nekoga ove dane. Budite i vi u dobrom društvu.

Cilj nam je 80.000,00 kuna jer toliko košta adaptacija: od 1 wc napraviti 3 sanitarna čvora – 3 wc,  premjestiti odvode i dovode za kuhinju i napraviti tuš.

Još nismo došli do pola, što znači da imamo oko 20.000,00 kn!

To nas traži Pravilnik o minimalnim uvjetima za pružanje socijalne usluge https://narodne-novine.nn.hr/search.aspx?upit=Pravilnik+o+minimalnim+uvjetima+za+pružanje+socijalnih+usluga&naslovi=da&sortiraj=1&kategorija=1&rpp=10&qtype=3&pretraga=da

Za sve donatore koji su pravno tijelo koje treba imati ugovor o donaciji pripremili smo primjer ugovora koji možete ispuniti na poveznici:ugovor-o-donaciji.DIP ,

Ispunite sa svojim podacima, pošaljite nam mailom scen potpisan i pečatiran a mi čemo vam ga vratiti. Svi podaci su u ugovoru ali da podsjetimo podaci su:

DIP

  • Wenzelova 2/1
  • Rijeka, Hrvatska
  • OIB: 78171364712
  • MB: 4152115
  • ŽIRO RAČUN: ZAGREBAČKA BANKA
  • IBAN: HR7123600001102394295, svrha za donaciju, pa uplatite, a mi ćemo vam poslati dar, naše male poklone koje mi sami radimo na radno-okupacijskim aktivnostima u programu pružanja socijalne usluge poludnevnog boravka.
  • Hvala što s nama gradite zajednicu koja brine!
Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.