Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Donatori: hvala vam za vaše veliko srce! I dalje se svakim danom približavamo cilju… i dalje skupljamo donacije!

Donatori: hvala vam za vaše veliko srce! I dalje se svakim danom približavamo cilju… i dalje skupljamo donacije!

  • 26.01.2022
  • DRUŠTVO

Ovih smo dana dobili dio donacija za koje ne znamo tko ih je uplatio, jer je referenca nepotpuna. Jako smo izneneađeni i zahvalni jer nam svaka podrška treba – za stepenicu do realizacije našeg prvog razvojnog cilja: adaptacije sanitarnih čvorova, kako bi dobili licencu nadležnog Ministarstva za ono što već radimopružamo socijalnu uslugu poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške i savjetovanja, za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju, kao i za ostale osobe s invaliditetom, odnosno one osobe koje trebaju podršku i skrb zajednice u kojoj žive.

Najveća hvala za svaku “malu” i veliku donaciju, jer za donacije za naše “dipovce” znače korak ka održivosti i čuvanju kontinuiteta pružanja socijalne usluge, na koju imaju pravo prema UN-ovoj Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom.  

Hvala svim našim dontorima, svima koji su nam dali podršku u ovom periodu.

Na našoj stranici, na poveznici –  https://dip.hr/donatori-podupiratelji-prijatelji-sponzori/su popisani, a ako ih ima još, bit će na popisu, ako to žele, ili ako smo propustili nekoga u zadnjih nekoliko dana. Budite i Vi u dobrom društvu.

Cilj nam je 80.000,00 kuna, jer toliko košta adaptacija: od jednog wc-a napraviti 3 sanitarna čvora – 3 wc-a, premjestiti odvode i dovode za kuhinju i napraviti tuš.

Još nismo došli do pola, što znači da imamo oko 20.000,00 kn!

To od nas traži Pravilnik o minimalnim uvjetima za pružanje socijalne usluge https://narodne-novine.nn.hr/search.aspx?upit=Pravilnik+o+minimalnim+uvjetima+za+pružanje+socijalnih+usluga&naslovi=da&sortiraj=1&kategorija=1&rpp=10&qtype=3&pretraga=da

Za sve donatore koji su pravno tijelo, koje treba imati ugovor o donaciji, pripremili smo primjer ugovora koji možete ispuniti na poveznici:ugovor-o-donaciji.DIP ,

Ispunite sa svojim podacima, pošaljite nam mailom scan, potpisan i pečatiran, a mi ćemo Vam ga vratiti. Svi podaci su u ugovoru, ali da podsjetimo, podaci su:

DIP

  • Wenzelova 2/1
  • Rijeka, Hrvatska
  • OIB: 78171364712
  • MB: 4152115
  • ŽIRO RAČUN: ZAGREBAČKA BANKA
  • IBAN: HR7123600001102394295, svrha za donaciju, pa uplatite, a mi ćemo Vam poslati dar, naše male poklone koje sami radimo na radno-okupacijskim aktivnostima, u programu pružanja socijalne usluge poludnevnog boravka.
  • Hvala što s nama gradite zajednicu koja brine!
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se