Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Dodjela nagrada i pohvala povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.12. – DIP dobio nagradu za najorganizatora volontera u Primorsko-goranskoj županiji

Dodjela nagrada i pohvala povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.12. – DIP dobio nagradu za najorganizatora volontera u Primorsko-goranskoj županiji

  • 06.12.2023
  • DRUŠTVO

Jučer, 5.12.2023., smo bili u sjajnom društvu, društvu nagrađenih volontera i volonterskih organizacija, a povodom Međunarodnog dana volontera, 5.12.

Nagradu dodjeljuje Volonterski Centar Udruge Smart, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.

DIP je nagrađen za rad i doprinos razvoju volonterskih programa kao najorganizator volontiranja u Primorsko-goranska županija, a naša Veronica Vrhovnik je dobila pohvalu za svoj volonterski rad.

Ponosni smo što je ovo priznanje zajednice u kojoj živimo i radimo došlo na našu deset godišnjicu djelovanja  pa je to ujedno i najveće hvala svim volonterima koji su do sada s nama gradili put ka uključivom društvu i zajednici koja brine o svim svojim članovima. A bilo ih jako jako puno, jer prosječno godišnje dođe i volontira oko 70 do 80 mladih volontera, kojima želimo prenijeti svu ljubav i znanje koje imamo o ovome što radimo. Nominirala nas je naša partnerska udruga, Zeleni Kastav, i Irena Kukurin Barić, https://www.facebook.com/zelenikastav, na čijim sajmovima smo sudionici, a s nama na dodjeli je bila predstavnica udruge Zeleni Kastav, Radmila Rakas. Hvala i Zelenom Kastvu na nominaciji.

Ponosni smo na sve volontere koji s nama grade bolju zajednicu, jer kako mi uvijek govorimo i poručujemo svima: Bez volontera mi ne možemo!

I zato trk do DIP, Rijeka i uključi se, jer posla ima uvijek za sve. Pogledajte video koji je napravio Spirit, Rijeka, i Denis. Hvala Volonterski Centar Udruge Smart na dugogodišnjoj suradnji.

Video o svim nagrađenim volonterima i volonterskim organizacijama možete pogledati na poveznici:

http://www.volonterigodine.info/

Mediji: https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/ovo-su-volonterke-i-volonteri-godine-u-rijeci-i-pgz/

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se