Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Djelatnici i djelatnice Policijske uprave primorsko-goranske županije prikupili sredstva za DIP-ovu kuhinju

Djelatnici i djelatnice Policijske uprave primorsko-goranske županije prikupili sredstva za DIP-ovu kuhinju

  • 20.12.2022
  • DRUŠTVO

Danas, 20.12.2022. godine, u goste nam je stigla Policijska uprava Primorsko-goranske županije s poklonom, simboličnim čekom na 11.170,00 kuna koje su prikupili djelatnici i djelatnice PU PGŽ.

Veliko im hvala na ovom velikom poklonu, s kojim ćemo moći adaptirati našu kuhinju, koja nama život znači, jer u njoj naši “DIP-ovci” stječu vještine potrebne za samostalni život, ali i rad.

Uz akciju i donacije građana na A1 platformi za prikupljanje sredstava “Čini pravu stvar”, koja još uvijek traje, https://cinipravustvar.hr/udruga/dip,  uz sve ostale akcije za prikupljanje sredstava za razvoj naših djelatnosti socijalnih usluga poludnevnog boravka i psihosocijalne podrške, donacije i podršku tvrtki, građana i prijatelja, srce nam je ispunjeno, jer upravo tako se gradi zajednica.

Niti jedna organizacija, bilo javna ili neprofitna, nije postigla pozitivne promjene u zajednici bez podrške te iste zajednice. A mi smo sada otvorili nove stranice suradnje s Ministarstvom unutrašnjih poslova u našoj županiji, a vjerujemo da ćemo uskoro vidjeti i nove rezultate te suradnje.

Zahvaljujemo PU PGŽ na humanosti i podršci, načelniku PU, gosp. Dizdaru i njegovom zamjeniku, gops. Brnadu, na podršci, kao i cijeloj ekipi koja je organizirala ovo prikupljanje. Imamo mi još puno toga za podijeliti kako bi naša zajednica bila sigurnija i zdravija, a samo tako možemo kvalitetnije graditi bolji život u društvu u kojem živimo. Veseli nas ova nova i kvalitetnija suradnja. 

Veliko hvala i medijima; Novom listu, HRT-u – centar Rijeka, Kanalu RI i drugima što su istakli ovaj pozitivan primjer suradnje među sektorima, institucijama, ljudima  i voljom za pozitivnim promjenama.

 

Više u medijima:

  1. PU PGŽ  https://primorsko-goranska-policija.gov.hr/vijesti/vijesti/djelatnici-pu-primorsko-goranske-prikupili-11-170-kuna-za-dnevni-centar-prijatelji/29745
  2. Novi list: https://www.novilist.hr/rijeka-regija/humani-policajci-prikupili-11-170-kuna-za-dnevni-centar-prijatelji/
  3. HRT Hrvatska danas:  https://hrti.hrt.hr/api/api/ott/socialshare?target=copy&referenceId=1132625696&channelReferenceId=40016&mobile=false&serie=false&operatorReferenceId=hrt
  4. Kanal RI: https://kanal-ri.hr/policijski-sluzbenici-pokazali-veliko-srce/
  5. Fiuman: https://www.fiuman.hr/rijecka-policija-donirala-11-700-kuna-za-socijalnu-uslugu-poludnevnog-boravka/
  6. Teklić, https://www.teklic.hr/aktualno/aktualno-hrvatska/djelatnici-pu-primorsko-goranske-prikupili-11-170-kuna-za-dnevni-centar-prijatelji-udruge-dip/242557/
  7. Burin.hr https://burin.hr/humanitarna-akcija-djelatnici-policijske-uprave-primorsko-goranske-skupili-11-tisuca-kuna-za-dnevni-centar-prijatelji/
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se