Naša volonterka Katarina Erak dobitnica “Dekanove nagrade za studenta volontera godine”

  • 03.05.2022
  • DIP-ov klub mladih

Sretni smo kada s Vama možemo podijeliti ovako lijepe vijesti!

Naša volonterka Katarina Erak osvojila je “Dekanovu nagradu za studenta volontera godine”. Veseli nas što smo imali priliku pratiti osobni i stručni razvoj Katarine – od studentice koja je imala hrabrosti doći do naše udruge “samo da vidi” kako je raditi s osobama s teškoćama, do mlade osobe koja se razvila u stručnjaka – iako još nije završila svoj odabrani i željeni studij psihologije. Malo se studenata odlučuje upravo za ovakve aktivnosti u zajednici jer za to treba hrabrosti, strpljenja te čisto i veliko srce, ali i osobine poput volje za učenjem, prilagodljivosti u rizičnom okruženju, ustrajnosti, pouzdanosti, otvorenosti i odlučnosti.

Katarina je obogatila naš DIP, ne samo svojim prisustvom na aktivnostima s DIP-ovcima, već i samoinicijativnim planiranjem i provođenjem vlastitih aktivnosti. Uz to, doprinijela je povećanju vidljivosti DIP-a i djelića onoga čime se bavimo – to je postigla tako što je snimila i izradila videe koje možete pogledati na sljedećim poveznicama: video o nordijskom hodanju https://youtu.be/TsPTyvpUhY8), promo video predstavljanja DIP-a za potrebe Registra udruga mladih Grada Rijeke https://www.youtube.com/watch?v=Wy8j1Rms7QM video za natječaj Žuta točka (https://www.youtube.com/watch?v=dkryYF91-yU).

Još jednom čestitamo našoj dragoj volonterki Katarini na osvojenoj nagradi te se nadamo da će njezin trud i zalaganje u zajednici motivirati i druge mlade ljude da se odluče na isto.

Hvala ti što s nama gradiš “zajednicu koja brine”!

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.