Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Alen Civić nam je poklonio naš prvi novi bubanj za naš “Bubnjarski krug!“ Hvala velika! Akcija “Daj mi da bubnjam!“ traje i dalje!

Alen Civić nam je poklonio naš prvi novi bubanj za naš “Bubnjarski krug!“ Hvala velika! Akcija “Daj mi da bubnjam!“ traje i dalje!

  • 26.07.2023
  • DRUŠTVO

Od četvrtka, 20.7.2023. godine  u DIP-u živi novi bubanj, a donirao ga je gosp. Alen Civić iz Rijeke. Naši članovi i sudionici aktivnosti izrazito su se razveselili novom instrumentu i novom dobrom zvuku, zahvaljujući našem novom donatoru. Donirati možete i dalje i učinit ćete sigurno pravu stvar.

Od proljeća 2023. godine prikupljamo sredstva za naš ”Bubnjarski krug”. Kampanju pod nazivom “Dajte mi da bubnjam!” i dalje možete pronaći na A1 platformi “Čini pravu stvar!” Ima nas puno, a jedan novi bubanj neka vam bude poticaj da nam i vi date podršku! Treba nam još instrumenata kako ne bi više bubnjali na starim i dotrajalim instrumentima. Ova aktivnost razvija motoriku, slušne funkcije, kognitivne funkcije, umiruje i stvara osjećaj za timski rad.

Do sada smo prikupili za ovu aktivnost oko 400 eura, a treba nam na godišnjoj razini oko 5.000 eura:

Posebno nas veseli kad građani prepoznaju naše potrebe i odluče donirati dio  svojeg vremena i sredstava. Naš novi donator i podržavatelj je gosp. Alen Civić iz Rijeke, koji nam je kupio novi bubanj, prema dogovoru s našim voditeljem, dr.sc. Lukom Aničićem, koji vodi ovu glazbenu aktivnost. Bubnjarski krug je dio programa socijalne usluge psihosocijalna podrška, koji se odvija u našem Dnevnom centru Prijatelji. https://dip.hr/socijalne-usluge-hr/dnevni-centar-prijatelji-psihosocijalna-podrska/

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se