A A A Black and white icon Change contrast icon
Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Aktivni za inkluziju

Aktivni za inkluziju

  • 08.01.2022
  • POTPORA
Pozivamo Lidl Hrvatska – Rijeka, BAUHAUS Hrvatska Rijeka, dm drogerie markt Hrvatska – Rijeka, Parkovi Plus Rijeka, i sve druge poslodavce kojima treba potpora u različitim poslovima poput:
1. ljepljenje deklaracija, pakiranje
2. čišćenje, slaganje
3. nošenje, razni jednostavni poslovi, poput pomoćnih vrtlarskih poslova, čišćenja javnih površina i dr. da uključe naše “dipovce” u rad i zapošljavanje.
Iskustva naših kolega iz Zagreba pokazuju da su osobe s invaliditetom dobri radnici. Dozvolite nam da vam to i pokažemo. Mi ćemo vam dati podršku u razumnoj prilagodbi radnog mjesta i stručnu podršku u radu za OSI.
Zašto Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i dugi gradovi ne bi bili kao Zagreb? Poslodavci, obratite nam se i ne odbijajte naše ponude za suradnju! Nove ponude za suradnju stižu uskoro!
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.