Aktivni za inkluziju

  • 08.01.2022
  • Suradnja i utjecaj na sektor
Pozivamo Lidl Hrvatska – Rijeka, BAUHAUS Hrvatska Rijeka, dm drogerie markt Hrvatska – Rijeka, Parkovi Plus Rijeka, i sve druge poslodavce kojima treba potpora u različitim poslovima poput:
1. ljepljenje deklaracija, pakiranje
2. čišćenje, slaganje,
3. nošenje, razni jednostavni poslovi poput pomoćnih vrtlarskih poslova, čišćenje javnih površina i dr. da uključe naše dipovce u rad i zapošljavanje.
Iskustva naših kolega iz Zagreba pokazuju da su osobe s invaliditetom dobri radnici. Dozvolite nam da vam to i pokažemo. Mi ćemo vam dati podršku u razumnoj prilagodbi radnog mjesta i stručnu podršku u radu za OSI.
Zašto Primorsko-goranska županija, Grad Rijeka i dr. gradovi ne bi bili kao i Zagreb? Poslodavci obratite nam se i ne odbijate naše ponude za suradnjom! Nove ponude za suradnjom stižu uskoro!
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.