Turizam za mene - pristupačni turizam
Volontiraj
Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 16.09. – 20.09.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 16.09. – 20.09.2024.

  • 20.09.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

Tjedan smo započeli na svježem zraku uz aktivnost Nordijskog hodanja. Nordijsko hodanje je prirodno hodanje pojačano dodavanjem posebno dizajniranih štapova za Nordijsko hodanje. Tehnički pravilno korištenje štapova aktivno uključuje gornji dio tijela u proces hodanja, te se tijelo tjera prema naprijed. Fizički napor je na pravilan i ravnomjeran način raspodijeljen na različite grupe mišića cijelog tijela. Upravo zbog toga što ova aktivnost aktivira cijelo tijelo a ne zahtijeva preveliki fizički napor, avršena je za naše Dipovce.

U četvrtak smo se opustili uz likovnu aktivnost izrade mozaika. Započeli smo s rezanjem ravnih trakica od kolaž papira koje smo potom usitnili na kockice te smo ih lijepili unutra linija na papiru. Na ovaj način ispunili smo crno-bijelu sliku i dodali joj boje.

Ako nas pratite duže vrijem sigurno dobro znate za naše ZOOM čajanke – aktivnost koja se odvija online preko platforme “ZOOM” koja nam omogućava da unaprijedimo i održimo informatičke sposobnosti naših korisnika. ZOOM čajanka je prilika da podijelimo planove i misli jedni s drugima te da ostanemo u kontaktu i da se družimo i kada nismo u prostu DIPa.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  

Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.