Turizam za mene - pristupačni turizam
Volontiraj
Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 12.08. – 16.08.2024.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 12.08. – 16.08.2024.

  • 16.08.2024
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

Ovaj tjedan posjetili smo s našim prijateljima iz boravka Gorski Kotar. Naši Dipovci sudjelovali su u kreativnim radionicama koje je organizirao Hrvatski fotosavez, a kroz sve su nas vodili gđa. Zlata i gosp. Predrag.

Sudjelovali smo na izložbi fotografija G.K., radionici izrade šindri-letvica od drveta jele kojima se pokrivaju vanjski zidovi kuća u G.K., radionici oslikavanja majica uz pomoć pobojanih šindri. Nakon svega smo imali radionicu oslikavanja kišobrana uz pomoć izrađenih geometrijskih likova. Nakon zanimljivih radionica i boravka na svježem zraku uputili smo se na ukusan ručak u Mrzlim Vodicama te nastavili s aktivnostima uz jezero. Naši Dipovci imali su priliku uvježbavati izrade portreta jedni drugih uz pomoć fotoaparata i uz upute naših ugodnih voditelja Zlate i Predraga. Zahvaljujemo Hrvatskom Fotosavezu na zanimljivim aktivnostima i ugodnom druženju.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  

Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.