Hrvatska volontira 2022. – Prvi dan

  • 11.05.2022
  • DIP-ov klub mladih

Povodom 12. obljetnice nacionalne kampanje Hrvatska volontira , u suradnji s Udruga SMART i ove godine organizirali smo volontersku aktivnost – “S DIP-ovcima u vrt!” (11. i 12. svibnja) na našem eko vrtu u Viškovu.

Danas nas je bilo puno – od DIP-ovaca, volontera pa sve do naših misionara volontera koji nam dolaze s drugog kraja svijeta. To je samo dokaz da nam je potrebno samo malo dobre volje i želje da svojim volontiranjem doprinesemo zajednici, ali i samima sebi.

Kao i svake godine, ovom manifestacijom želi se promovirati značaj i dobrobit volontiranja za razvoj društva. Ove godine, naglasak je stavljen na potencijale i snagu sustavnijeg angažmana mladih u suočavanju s izazovima prirodnih i društvenih kriza, kao što su klimatske promjene, COVID-19 i slično.

Stoga, svi su dobrodošli – imate priliku još sutra pridružiti nam se na vrtu! Sa sobom ponesite samo malo dobre volje, a sve ostalo ćemo vam mi dati!

 

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.