Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Radno-okupacijski program “Priprema, pozor,radim!” priprema mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju za rad i to na nekoliko načina:
1. inkluzivnim volontiranjem, pa npr. mladi volontiraju na rekreativno-humanitarnoj manifestaciji “Homo si teć!”
2. u posebnim uvjetima u našem centru za radno.okupacijske aktivnosti u našem DIP-u i drugdje
3. na otvorenom tržištu rada.
Kako bi osigurali kontinuitet rada kao najvažniji preduvjet za usvjajanje jadnostavnih radnih procesa, moramo provoditi aktivnosti svaki dan. Cilj nam je postati udovoljiti uvjetima za priznavanje statusa i financiranje pružatelja socijalnih usluga za najprije,  poludnevni boravak i  psihosocijalnu podršku, a kasnije i osiguravanje stambenih zajednica za naše dipove.  Naši proizvodi napravljeni tijekom radno-okupacijskih aktivnosti su i dokaz napretka, ali i uključivanja dipovaca u odlučivanje (planiranje, provedbu i razvoj) odnosno aktivnog sudjelovanja dipovaca u kreiranju programa. jer i oni odlučuju o tome što i kako ćemo raditi, pa uz našu stručnu podršku svakim danom sve više napreduju.

Pomognite nam u tome, tako što donirate za naš rad, a mi ćemo vama poklonti neki do naših proizvoda koji su napravljeni na našim radno-okupacijskim aktivnostimna. Možete “udomiti“ 1, 2 ili više istih ili različitih proizvoda, donirati nam najamnje navedeni iznos za svaki od njih  ili više prema vlastitim mogućnostima.

Odabrano predmeta: {{ modalProducts.length }}
  • x
Naruči i doniraj
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.