Velika vrtna fešta!

  • 03.07.2020
  • DIP-ov klub mladih

Dok još uvijek čekamo veliku selidbu u novi prostor, koristimo ovo ljetno sunčano vrijeme i svoje aktivnosti održavamo VANI! Odlazimo na bazen, u ugodne šetnje gradom, kako sa štapovima, tako i bez njih, a išli smo i na jednodnevni izlet u Labin o čemu ste imali priliku čitati, ali i vidjeti na našim fotografijama. Jučerašnji dan bio je nešto drugačiji jer smo odlučili vratiti se u naše malo mjesto mira prepuno aromatičnih mirisa raznih biljaka, voća i povrća koja su sadili naši mladi i volonteri. Za one koji ne znaju, riječ je o našem rajskom VRTU NA VIŠKOVU!

Povod otvaranju nove sezone na vrtu bila je velika fešta na kojoj smo proslavili čak dva rođendana koja nismo imali priliku proslaviti u vrijeme pandemije. Prije slavlja, morali smo očistiti vrt i pripremiti ga kako bi mogli nesmetano hodati po vrtu i izležavati se na livadi. Naši slavljenici, Borna i Matija, bili su jako uzbuđeni i oduševljeni velikom feštom pripremljenom samo za njih na koju je došlo puuno DIPovaca i njihovih prijatelja. Na fešti je bilo veselo i zabavno, a uživali smo i u ukusnoj pizzi i fiinoj torti u obliku Coca-Cole – Borninog najdražeg pića.

Još jednom ovim putem želimo sretan rođendan Borni i Matiji!

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.