Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što smo radili prošli tjedan? 31.05. – 02.06.2023.

Što smo radili prošli tjedan? 31.05. – 02.06.2023.

  • 02.06.2023
  • DRUŠTVO

Sredinu tjedna obilježili smo kreativnom aktivnosti – izrađivali smo karirani uzorak od papira. Ova aktivnost dobra je za razvoj motorike ruku i prstiju, poboljšava koncentraciju i fokus pažnje te je dobra za toleranciju frustracije.

Četvrtak je bio dinamičan! Povodom Dana otvorenih vrata udruga (DOVU) održali smo dvije aktivnosti: glazbenu bubnjarsku aktivnost koju ste mogli uživo pratiti u emisiji Dobro juro Hrvatska. Druga aktivnost je bila kulinarska radionica s volonterkom Mateom. Naučili smo da deserti mogu biti fini, a k tome i zdravi! Što smo fino kuhali, otkrijte na fotografijama.

Petak smo aktivnosti proveli u prirodi na našem eko vrtu u Viškovu. Naš vrt lagano poprima uredan izgled zahvaljujući trudu i radu naših vrijednih DiP-ovaca. Nakon čupanja trave, branja bazge, ljekovitog bilja i drugih vrtlarskih poslova, nagradili smo se kavom i druženjem u obližnjem kafiću.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se