Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što smo radili prošli tjedan? 24.4.-28.4.2023.

Što smo radili prošli tjedan? 24.4.-28.4.2023.

  • 28.04.2023
  • DRUŠTVO

Ponedjeljak smo posvetili aktivnosti dovršavanja nedovršenog.za kraj dana, održali smo “Pričaonicu”. Jeste li znali da grupnu psihosocijalnu podršku održavamo minimalno dva puta tjedno?

U utorak smo s našim članovima otišli na Dane otvorenih vrata Odjela za biotehnologiju. Sudjelovali smo na aktivnosti: Šarenilo kemije, Izrada prirodne kozmetike, Arome koje nas okružuju i Vinska mušica – mali organizam za velika otkrića.

Srijedu smo se posvetili uređenju našeg eko vrta u Viškovu. I ove godine, povodom kampanje Hrvatska volontira održat ćemo aktivnosti u našem vrtu, a detaljnije informacije objavljujemo uskoro.

U četvrtak smo održali glazbenu bubnjarsku aktivnost, no ovoga puta bilo nas je u rekordnom broju jer smo imali posebne goste. Posjetili su nas učenici i njihove profesorice iz Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka. Doživljaj procijenite sami na fotografijama!

Tjedan smo zaključili našom Zoom čajankom. Razgovarali smo o planovima i zadacima za tekući tjedan.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se