Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 18.9.- 22.9.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 18.9.- 22.9.2023.

  • 22.09.2023
  • DJECA I MLADI

U ponedjeljak smo održali aktivnost šivanja. Na aktivnostima u DIP-u unapređujemo ručno šivanje iglom i koncem te šivanje pomoću šivaćih mašina.

U utorak smo nakon kratke pauze, ponovno započeli s našim modelarskim aktivnostima pod mentorstvom prof. Rifata. Ovoga puta, izrađivali smo drvene tacne, koje će se odlično uklopiti u našu novu kuhinju.

U srijedu smo za naše članove pripremili aktivnost iznenađenja. U suradnji sa Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije održali smo aktivnost tkanja zajedno sa gospodinom Željkom. Jeste li znali da se ovom metodom tkanja bavi još svega 6 ljudi na razini cijele Hrvatske? To je još jedan razlog zašto nam je bilo izrazito zadovoljstvo sudjelovati u ovoj aktivnosti, te smo naučili mnogo toga novoga, a usput se malo i rekreirali!

U četvrtak smo se posvetili našoj glazboterapiji “Bubnjarski krug”. Glazboterapija doprinosi razvoju fine i grube motorike ruku i prstiju te povećanju razine strpljenja i tolerancije naših članova.

Petak je, kao i uvijek bio rezerviran za našu Zoom čajanku. Zoom čajanka predstavlja povoljno virtualno okruženje za razvoj digitalnih kompetencija te komunikacije među članovima.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se