Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što smo radili prošli tjedan? 17.4.2023.- 21.4.2023.

Što smo radili prošli tjedan? 17.4.2023.- 21.4.2023.

  • 21.04.2023
  • DRUŠTVO

Tjedan smo započeli odlaskom na sajam Zeleni Kastav. Osim prikupljanja donacija “udomljavanjem” naših rukotvorina, prisustvovanje na ovom sajmu ima mnogo drugih dobrobiti za naše članove: povećanje vidljivosti i socijalne uključenosti, druženje s drugim sudionicima sajma i potencijalnim kupcima, stjecanje radnih navika i rada u timu, i sl.

U utorak su nas posjetili prijatelji iz Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka. Održali smo grupnu psihosocijalnu podršku za naše korisnike. Razgovarali smo o važnosti samokontrole i na koji način možemo pozitivno utjecati na vlastito ponašanje  Nakon druženja i aktivnosti, posvetili smo se pospremanju i čišćenju DiP-a

Srijeda je bila rezervirana za glazbenu aktivnost s našom volonterkom Lucijom. Za razliku od glazbene aktivnosti s bubnjevima, na ovoj aktivnosti koristimo vlastito tijelo kao instrument gdje ritam i zvuk stvaramo rukama (pljeskanjem) i nogama. Glazbene aktivnosti doprinose razvoju motorike te unaprjeđenju pažnje i koncentracije

U četvrtak smo održali informatičku aktivnost. Jeste li znali da u DiP-u veliki naglasak stavljamo na unaprjeđenje informatičkih kompetencija kod naših članova?

Tjedan smo zaključili našom Zoom čajankom. Razgovarali smo o planovima za budućnost. Bilo nas je u rekordnom broju!

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se