Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 11.12. – 15.12.2023.

ŠTO SMO RADILI PROŠLI TJEDAN? 11.12. – 15.12.2023.

  • 15.12.2023
  • DJECA I MLADI

#dnevnicentarprijatelji

#psihosocijalnapodrška

 

U ponedjeljak smo se uputili na sajam “Zeleni Kastav”. Trenutno je sajam u blagdanskom izdanju, pa smo posebno uživali u druženju. “Zeleni Kastav” nam daje priliku da uključimo naše korisnike u zajednicu ali i da predstavimo naše proizvode i rad.

U utorak smo se, na marendi, družili s ekipom iz poludnevnog boravka i profesorom Rifatom. Profesor nam održava modelarske aktivnosti, a za kraj godine odlučili smo se pozdraviti uz dobru hranu. Izrazito nam je drago i zahvalni smo što imamo tako drage i nesebične volontere koji obogaćuju naš program. Veliko hvala restoranu “Štorija” na gostoprimstvu, ljubaznosti i odličnoj hrani.

U srijedu smo iskoristili našu mnogobrojnost za pripremu dva jela. Za glavno jelo napravili smo vegetarijanske tortilje koje smo zapekli u pećnici, a za slatko jelo pripremili smo princes krafne. Kulinarske aktivnosti su nam važne, ne samo radi kulinarskih vještina, nego i za razvoj timskog rada i sposobnost istodobnog obavljanja više poslova.

U četvrtak smo se na glazboterapiji, nakon obaveznog bubnjanja, upoznali sa novim instrumentom – “pulse tube”. Jeste li znali da se ovaj instrument često koristi za glazboterapiju?

U petak smo u prvom dijelu imali aktivnost body percussion-a koju nam održava volonterka Lucija Soldo. U drugom dijelu, volonterke Lucija i Hana, sa FFRI-a, provele su edukativnu aktivnost na temu zdravih ljubavnih i prijateljskih odnosa. Cijeli dan smo proveli u društvu ekipe iz poludnevnog boravka.

Gallery

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se