Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Što smo radili prošli tjedan? 27.2. – 3.3.2023.

Što smo radili prošli tjedan? 27.2. – 3.3.2023.

  • 03.03.2023
  • DRUŠTVO

U ponedjeljak nismo imali aktivnosti.

Utorak je bio dinamičan: dovršavali smo ukrašavanje kutija decoupage tehnikom i proslavili smo Antoniov i Vidov rođendan. Ne kupujemo poklone, već potičemo razvoj dobrih vrijednosti i pozitivnih odnosa unutar grupe (npr. čestitke dobrih želja i sl.)

Srijeda je bila “dan volonterskih aktivnosti”! Volonterka Danijela za nas je održala plesnu aktivnost “Zumba”, a s volonterkom Lucijom imali smo glazbenu aktivnost  Jeste li znali da trenutno imamo preko 20 aktivnih volontera u našoj udruzi?

Četvrtak smo spojili ugodno s korisnim! Očistili smo prostor DiP-a, imali smo bubnjarsku glazbenu aktivnost, prošetali smo Korzom i počastili se kavom.

Tjedan smo zaključili našom Zoom čajankom. Pričali smo o mentalnom zdravlju i mentalnoj higijeni i pridružila nam se naša nova volonterka Lucijana.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se