Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Poziv za “aktivnu trojku” – sudjeluj na Akademiji aktivni(h) u zajednici!

Poziv za “aktivnu trojku” – sudjeluj na Akademiji aktivni(h) u zajednici!

  • 08.02.2023
  • DJECA I MLADI

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva već petu godinu zaredom organizira Akademiju aktivni(h) u zajednici, pod pokroviteljstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, u sklopu programa Aktivni u zajednici. Akademija aktivni(h) u zajednici će se ove godine održati u Rastokama (Slunj), od 03. do 05. ožujka. Svim sudionicima pokriveni su troškovi puta te troškovi boravka (noćenje i hrana).

Za sudjelovanje na Akademiji aktivni(h) u zajednici, tražimo „Aktivnu trojku“, odnosno 3 osobe od kojih je jedna iz općinske ili gradske uprave, jedna iz poslovnog sektora i jedna iz civilnog sektora, ili iz zajednice. Tražimo osobe s područja Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke ili Krapinsko-zagorske županije koje žele doprinijeti društvenim promjenama, te na taj način povećati društveni kapital svoje zajednice. Zajedno pokrećući društvene programe i projekte, mogu osvojiti vrijednu nagradu za svoju zajednicu. Više na poveznici: Poziv_Aktivni u zajednici_2023.

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se