Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
“Pouzdana” – certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall-a

“Pouzdana” – certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall-a

  • 10.12.2022
  • DRUŠTVO

“Certifikat bonitetne izvrsnosti je službeno priznanje postojanog i sigurnog poslovanja. Istraživanja tržišta pokazuju da nositelji CompanyWall business certifikata posluju stabilnije, progresivno ostvaruju održivi uspjeh i prepoznaju se međusobno na nacinalnom i međunarodnom nivou. Tvrtke koje su nositelji certifikata čine poslovnu mrežu najuspješnijih u Republici Hrvatskoj i regiji te posluju rame uz rame s konkurentskim tvrtkama iz zemalja centralne Europe.”

CompanyWall metodologiju ukratko čine statička i dinamička ocjena”.

Statička ocjena utvrđuje se na temelju pokazatelja uspješnosti i pokazatelja likvidnosti iz godišnjeg izvještaja.

Dinamička ocjena predstavlja promjenjivu vrijednost koju modificiraju varijable kao što su:

Biti među 7,2% najboljih, bez duga i blokade, nije lako, jer smo izloženi vjetrometini projektnog financiranja, nazaobilaznoj ako želimo i dalje pružati podršku koju donosimo osobama s invliditetom, kao i svima onima kojima trebaju podrška i skrb, za koju su se država i društvo obvezali da će ih pružiti. Samo zahvaljujući našim dodatnim društveno-poduzetničkim aktivnostima i neprekidnom zagovaranju onoga zbog čega smo se i okupili, krpamo sve rupe koje postoje. Naš put ka održivosti svakako je prožet aktivnostima izrazito poduzetničke naravi, jer ove aktivnosti predstavljaju puno više od uobičajenog “peglanja kartica” u obitelji na koje smo navikli. Mi smo odgovorni za našu “ekipu”, za koju radimo, a time imamo i dodatnu odgovornost koja nas motivira i pokreće. Ipak, to ponekad može stvari učiniti još zahtjevnijima.

 

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se