Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Nordijsko hodanje i briga za okoliš s Hotel Hiltonom Costabella? Pozitivan primjer za druge društveno odgovorne gospodarstvenike – moguće je ako su partneri spremni na suradnju i promjene, kao što je i Hotel Hilton Costabella!

Nordijsko hodanje i briga za okoliš s Hotel Hiltonom Costabella? Pozitivan primjer za druge društveno odgovorne gospodarstvenike – moguće je ako su partneri spremni na suradnju i promjene, kao što je i Hotel Hilton Costabella!

  • 19.10.2023
  • Boravak socijalna usluga

U ponedjeljak, 9.10.2023. godine smo se družili i radili s Hiltonovim zaposlenicima na našoj predivnoj Costabelli, i u Hotelu Hilton.

Nordijsko hodanje gradskom šetnicom Costabella i čišćenje plaže oko Hotela? Inkluzivno volontiranje s Hotel Hilton Costabella timom? Neobično za naše prilike, ali stvarno! Praksa koja je uobičajena u poslovnom svijetu društveno odgovornih gospodarstvenika, ali rijetka u našem okruženju, pa neka bude motiv za nove akcije i promjene u zajednici i drugima.

Nama je nordijsko hodanje dio naših rekreativnih aktivnosti iz programa socijalnih usluga u “Dnevnom centru Prijatelji” koje provodimo redovito, a promoviramo ga za sve skupine građana, često tako stvarajući i prostor za nove pozitivne socijalne interakcije s građanima,  a briga za čisti okoliš naša je svakodnevnica. Hotelu Hilton je ova akcija jedna od brojnih kojima podržavaju lokalne zajednice.

Kako nam je bilo, pogledajte i sami!

 

Jedna je to od aktivnosti koje provodimo s našim suradnicima iz Hotel Hilton Costabella, čija poslovna politika podržava društveno odgovorno poslovanje. To znači da kroz svoj Strateški plan 2030 aktivno doprinosi globalnim ciljevima održivog razvoja, o čemu više možete pročitati na: https://esg.hilton.com/2030-goals/?_gl=1*1lmwjlb*_gcl_au*Mzc1MjQxNDEyLjE2OTc2ODUwMTQ.

Uključili smo ljude koji rade u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u naše aktivnosti, kako bi kroz druženje utjecali na svijest zaposlenika o osobama s invaliditetom. Upravo zato jer je radna klima realno uključiva, Hotel Hilton nam je i partner na novom projektu kojeg sufinancira Ministarstvo turizma i spota “Turizma za mene!” čiji ciljevi doprinose razvoju uključivog turizma i održivog razvoja.

Hilton and Hilton Global Foundation: https://hiltonglobalfoundation.hilton.com/impact  podupire projekte koje provode neprofitne organizacije uz članove Hiltonovih timova, kao partner, a imaju pozitivan učinak na zajednicu te su povezani s Hiltonovom strategijom 2020 – Putovanja s ciljem: Hilton’s 2030 Travel with Purpose Goals.

To znači da se zaposlenici uključuju u akcije u zajednici, ali i neprofitne organizacije dobiju potporu za svoje akcije. Ove godine smo mi organizirali akciju, #travelwithpurpose volunteer activity, na našoj šetnici Costabella, na kojoj je smješten Hotel Hilton, i dobili potporu.

Hvala, Hotel Hilton Costabella, što zajedno gradimo bolje uvjete za inkluzivnu zajednicu. #travelwithpurpose volunteer activity. Hvala posebno Nataši Kovačević Stilinović, HR manageru iz Hiltona, koja potpuno razumije sve izazove s kojima se suočavamo.

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se