Naši psiholozi na stručnom skupu o Programima poludnevnih boravaka

  • 14.12.2021
  • Suradnja i utjecaj na sektor

U petak, 11.12. 2021. su naši psiholozi sudjelovali na stručnom skupu u Zagrebu Programi poludnevnih boravaka – potencijali i izazovi u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet te Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, kako bi razmijenili iskustva s kolegama iz drugih udruga i ustanova koje pružaju ovu socijalnu uslugu kao i mi. Provedba ove socijalne usluge i njena učinkovitost na povećanje dobrobiti djece i mladih i svih drugih dobnih skupina izrazito je važna za uključivanje u zajednicu i preduvjet je osamostaljivanja i uključivanja u ostale usluge poput organiziranog stanovanja i rada za mnoge skupine, poput one za koju mi radimo.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.