Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Naš projekt Turizam za mene! predstavljen u Ministarstvu turizma i sporta, 4.12.2023. godine

Naš projekt Turizam za mene! predstavljen u Ministarstvu turizma i sporta, 4.12.2023. godine

  • 07.12.2023
  • DRUŠTVO

Naš projekt, Turizam za mene!, predstavljen je u ponedjeljak, 4.12.2023. godine, u Ministarstvu turizma i sporta, na radionici koju je organiziralo i financira za ovu godinu Ministarstvo, zajedno s drugim projektima. S nama je bio predstavnik našeg partnera, Udruge privatnih iznajmljivača Grada Opatije, njen predsjednik, Mirko Bulić.

Cilj ove radionice je bio da se nositelji odobrenih projekata upoznaju i predstave što će raditi, kako bi se povezali i razmijenili iskustva, te da uspostavimo izravnu suradnju s Ministarstvom.

Iznimno nas veseli što ćemo biti jedni od onih koji će pokrenuti veću senzibiliziranost turističkih dionika na razvoj pristupačnog turizma u Primorsko-goranskoj županiji, zajedno s našim partnerima i suradnicima.

U Novoj godini, već u siječnju, ući ćemo s pripremljenim materijalima za osposobljavanje turističkih djelatnika za rad s gostima, osobama s invaliditetom, u Hotel Hilton i u Opatiji.

Što nas sve čeka, pogledajte na prezentaciji: Prezentacija TURIZAM ZA MENE prez. 4.12.ispr.

 

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se