Lions klub Korzo donirao računala za Dipovce!

  • 16.12.2020
  • Suradnja i partnerstvo
Jučer, 14.12.2020. su nas razveselile sjajne i vrijedne, vesele i pozitivne humanitarke, žene i gospođe iz Lions kluba Korzo koje su prikupile i donirale 7 računala za naše Dipovce.
Ovaj dar, kao što i same kažu, ima veću vrijednost pored vrijednosti samih računala koje su dostavile same pred naš DIP, jer topla i humana boja ovog poklona vrijedi za nas najviše.
Same su prikupljale i brinule da nam dostave, pa je ovo jedan od onih divnih dana kada zasja sjajna prava ženska humanitarna snaga! Brzo, ekspeditivno, toplo i usmjereno, hvala Lavice! Nastavak je ovo odlične suradnje s Lions klub Rijeka – Korzo.
Kad računala budu na svom mjestu šaljemo slike, a nadamo se i brzom druženju u našem DIP-u u koji nismo ušli radi epidemioloških mjera.
Da je prosinac mjesec darivanja to svi jako dobro znamo i osjećamo. Danas u ovom svijetu “svjetlucave potrošnje” humanitarci uvijek nađu vremena, volje i želje za malo drugačijim darivanjem koje nekad vrijedi više od “božičnih ukrasa”. S tim motivom i još jednom humanitarnom akcijom članice Lions kluba Korzo otišle su u poznatu riječku udrugu – DIP, a u ime Društva za istraživanje i potporu primila ih je voditeljica programa Marta Berčić. Lionsice Marina Seiler, Branka Crnković, Krasna Humski i Anči Bognolio stigle su punih ruku informatičke opreme. Donijele su sedam kompjutora koje će, uz pomoć volontera DIP-a, koristiti mladi ljudi s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju, a uzrasta su od 19 do 30 godina.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.