Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Lions klub Korzo donirao računala za Dipovce!

Lions klub Korzo donirao računala za Dipovce!

  • 16.12.2020
  • DRUŠTVO
Jučer, 14.12.2020., su nas razveselile sjajne i vrijedne, vesele i pozitivne humanitarke, žene i gospođe iz Lions kluba Korzo koje su prikupile i donirale 7 računala za naše “DIP-ovce”.
Ovaj dar, kao što i same kažu, ima veću vrijednost, pored vrijednosti samih računala koje su dostavile pred naš DIP, jer topla i humana boja ovog poklona vrijedi za nas najviše.
Same su prikupljale i brinule da nam dostave, pa je ovo jedan od onih divnih dana kada zasja sjajna, prava ženska humanitarna snaga! Brzo, ekspeditivno, toplo i usmjereno; hvala, Lavice! Nastavak je ovo odlične suradnje s Lions klub Rijeka – Korzo.
Kad računala budu na svom mjestu, šaljemo slike, a nadamo se i brzom druženju u našem DIP-u, u koji nismo ušli radi epidemioloških mjera.
Da je prosinac mjesec darivanja, to svi jako dobro znamo i osjećamo. Danas, u ovom svijetu “svjetlucave potrošnje”, humanitarci uvijek nađu vremena, volje i želje za malo drugačijim darivanjem, koje nekad vrijedi više od “božičnih ukrasa”. S tim motivom i još jednom humanitarnom akcijom, članice Lions kluba Korzo otišle su u poznatu riječku udrugu – DIP, a u ime Društva za istraživanje i potporu primila ih je voditeljica programa, Marta Berčić. Lionsice, Marina Seiler, Branka Crnković, Krasna Humski i Anči Bognolio, stigle su punih ruku informatičke opreme. Donijele su sedam kompjutora koje će, uz pomoć volontera DIP-a, koristiti mladi ljudi s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju, a uzrasta su od 19 do 30 godina.

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se