Kuglice dobrih želja na Korzu ove godine za dipovce, ostvarena želja u kuglici naše Andree iz 2016.godine!

  • 25.11.2021
  • DIP-ov klub mladih

Pozivamo vas da se danas i sutra, četvrtak, 25.11. i petak, 26.11. bilo kada od od 9:30 do 20:00 zaustavite na Korzu i odaberete kuglicu ispunite željom i postavite na bor jer ćete tako podržati naš rad. 

Za 20 kuna odaberite svoju kuglicu ispunite ju željama i postavite na bor na Korzu, a sredstva prikupljena ovom akcijom usmjerena su za troškove osiguravanja razvoja i rada  našeg poludnevnog boravka i mobilnog tima psihosocijalne podrške.

Kuglice dobrih želja  je sjajna humanitarna akcija koju provode studenti okupljeni u Udruzi studenta biotehnologije već godinama u suradnji s Gradom Rijeka. Još 2016 godine naša Andrea  je svoju kuglicu sa željom da se osiguraju sredstva za naše dipovce postavila na bor i jako zagovarala da mi budemo ti  za koje će se prikupljati sredstva, kojima treba podrška. Njena želja se tek sada ispunila, pa neka se zna.

Hvala svima što ste nas odabrali,  a mi posvećujemo ovu akciju njoj, da sačuvamo spomen na veliku ženu  koja je  gradila DIP i dala svoje srce dipovicma.

U spomen na našu najdražu volonterku i članicu koja nije više s nama, iako živi svakim danom u nama,  za  sve  snove i želje koje je imala. Ipak ti se želja ispunila 5 godina kasnije. Ovu akciju posvećujemo Andrei.

Hvala svima koji su podržali ovu akciju a posebno studentima koji su nas odabrali. Bez svih vas ne možemo.

https://kanal-ri.hr/index.php/rijeka/kuglice-dobrih-zelja-i-ovog-ce-adventa-krasiti-bor-na-korzu

https://visitrijeka.hr/vidi-i-dozivi/dogadanja/kalendar-dogadanja/68377/

https://www.rijeka.hr/zapocela-dvodnevna-humanitarna-akcija-kuglice-dobrih-zelja/

https://magazin.hrt.hr/price-iz-hrvatske/kuglice-dobrih-zelja-0-3572485

https://www.teklic.hr/event/kuglice-dobrih-zelja-i-u-subotu-na-rijeckom-korzu/210820/

https://www.mojarijeka.hr/na-korzu-zapocela-humanitarna-akcija-kuglice-dobrih-zelja/

https://riportal.net.hr/foto-na-bozicnu-jelku-u-srcu-rijeke-postavljene-kuglice-dobrih-zelja-pogledajte-sto-su-zazeljeli-nasi-sugradani/

https://www.youtube.com/watch?v=mmKUiO5hO7g

https://kanal-ri.hr/rijeka/kuglice-dobrih-zelja-krase-bor-na-korzu

https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/na-korzu-pocela-akcija-kuglice-dobrih-zelja-i-jedna-pahulja-pokrece-lavinu-dobrih-dogadaja/

 

Fotografija je iz objave Moja Rijeka, prosinac 2016 godine,  koju smo mi podijelili na našem facebooku, kako bi pohvalili našu volonterku Andreu.

https://www.mojarijeka.hr/kuglice-dobrih-zelja-i-ove-godine-ukrasit-ce-bor-na-korzu-2/.

Te 2016 godine Andrea nije htjela da nju prijavimo na natječaj SMART-a za dobivanje nagrade za najvolonterku, iako smo jako to željeli, nego je prijaivla kolegice volonterke Nataliju i Laru, koje su dibile priznanje te godine, a mi kao orgnizator volontiranja nagradu za najboljeg organizatora volontiranja.

https://youtu.be/XMBnW3NpYQo

 

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.