Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Kuglice dobrih želja na Korzu ove godine za “DIP-ovce”, ostvarena želja u kuglici naše Andree iz 2016.godine!

Kuglice dobrih želja na Korzu ove godine za “DIP-ovce”, ostvarena želja u kuglici naše Andree iz 2016.godine!

  • 25.11.2021
  • DRUŠTVO

Pozivamo vas da se danas i sutra, četvrtak, 25.11. i petak, 26.11. bilo kada od od 9:30 do 20:00, zaustavite na Korzu i odaberete kuglicu, ispunite ju željom i postavite na bor, jer ćete tako podržati naš rad. 

Za 20 kuna, odaberite svoju kuglicu, ispunite ju željama i postavite na bor na Korzu, a sredstva prikupljena ovom akcijom usmjerena su za troškove osiguravanja razvoja i rada našeg poludnevnog boravka, kao i mobilnog tima psihosocijalne podrške.

Kuglice dobrih želja sjajna je humanitarna akcija, koju provode studenti okupljeni u Udruzi studenta biotehnologije već godinama, u suradnji s Gradom Rijeka. Još 2016. godine, naša je Andrea svoju kuglicu, sa željom da se osiguraju sredstva za naše “DIP-ovce”, postavila na bor i odlučno zagovarala da mi budemo ti za koje će se prikupljati sredstva; da smo mi ti kojima treba podrška. Njena želja se tek sada ispunila, pa neka se to zna.

Hvala svima što ste nas odabrali, a mi posvećujemo ovu akciju njoj, da sačuvamo spomen na veliku ženu koja je gradila DIP i dala svoje srce “DIP-ovcima”.

U spomen na našu najdražu volonterku i članicu, koja više nije s nama, iako živi svakim danom u nama; za sve snove i želje koje je imala. Ipak ti se želja ispunila, 5 godina kasnije. Ovu akciju posvećujemo Andrei.

Hvala svima koji su podržali ovu akciju, a posebno studentima koji su nas odabrali. Bez svih vas ne možemo.

https://kanal-ri.hr/index.php/rijeka/kuglice-dobrih-zelja-i-ovog-ce-adventa-krasiti-bor-na-korzu

https://visitrijeka.hr/vidi-i-dozivi/dogadanja/kalendar-dogadanja/68377/

https://www.rijeka.hr/zapocela-dvodnevna-humanitarna-akcija-kuglice-dobrih-zelja/

https://magazin.hrt.hr/price-iz-hrvatske/kuglice-dobrih-zelja-0-3572485

https://www.teklic.hr/event/kuglice-dobrih-zelja-i-u-subotu-na-rijeckom-korzu/210820/

https://www.mojarijeka.hr/na-korzu-zapocela-humanitarna-akcija-kuglice-dobrih-zelja/

https://riportal.net.hr/foto-na-bozicnu-jelku-u-srcu-rijeke-postavljene-kuglice-dobrih-zelja-pogledajte-sto-su-zazeljeli-nasi-sugradani/

https://www.youtube.com/watch?v=mmKUiO5hO7g

https://kanal-ri.hr/rijeka/kuglice-dobrih-zelja-krase-bor-na-korzu

https://www.novilist.hr/rijeka-regija/rijeka/na-korzu-pocela-akcija-kuglice-dobrih-zelja-i-jedna-pahulja-pokrece-lavinu-dobrih-dogadaja/

 

Fotografija je iz objave Moja Rijeka, prosinac 2016. godine, koju smo mi podijelili na našem facebooku, kako bi pohvalili našu volonterku Andreu.

https://www.mojarijeka.hr/kuglice-dobrih-zelja-i-ove-godine-ukrasit-ce-bor-na-korzu-2/.

Te, 2016. godine, Andrea nije htjela da nju prijavimo na natječaj SMART-a za dobivanje nagrade za najvolonterku, iako smo to jako željeli, nego je prijavila kolegice volonterke, Nataliju i Laru. One su dobile to priznanje te godine, a mi, kao organizator volontiranja, nagradu za najboljeg organizatora volontiranja.

https://youtu.be/XMBnW3NpYQo

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se