Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Kraj studenog/prosinac 2022.: najava postave izložbe radova nastalih na 1. i 2. Kvarnerskoj koloniji

Kraj studenog/prosinac 2022.: najava postave izložbe radova nastalih na 1. i 2. Kvarnerskoj koloniji

  • 23.10.2022
  • KULTURA I TEHNIČKA KULTURA

Studeni/prosinac 2022.

Krajem 11. 2022. pripremamo i postavljamo izložbu radova s 1. i 2. Kvarnerske kolonije. U pripremi je više od 100 radova autora i autorica koji su sudjelovali u radu ove jedinstvene kolonije.

Zahvaljujući podršci Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i Grada Opatije te Poslovnog kluba PartneRI, uspjeli smo od 2020. održati više manifestacija koje promoviraju autorski strip i pružaju dobru platformu za razvoj kreativnih industrija, ali i stvoriti dom za stvaranje najboljim hrvatskim autorima i autoricama iz područja autorskog stripa i ilustracije. Uskoro ćemo imati i  točan datum  otvaranja izložbe, a jako nas veseli što će izložba biti postavljena u prostorima Exportdrva Rijeka, tamo gdje je sve i počelo 2020. godine. U pripremi je, za 2023. godinu, sljedeća, 3. Kvarnerska kolonija, ali i pokretanje prvog riječkog strip almanaha. Vidimo se u Exportdrvu!

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se