Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
PROMOHOTEL Poreč, 22.2.2023. u 13:00, ESF – EDUKOSI.TURIZAM DIP poziva poslodavce

PROMOHOTEL Poreč, 22.2.2023. u 13:00, ESF – EDUKOSI.TURIZAM DIP poziva poslodavce

  • 16.02.2023
  • DRUŠTVO

DIP poziva poslodavce na besplatne edukacije

ZAPOŠLJAVANJE OSOBA S INVALIDITETOM (OSI) KAO USPJEŠAN POSLOVNI POTHVAT

Na sajmu PROMOHOTEL je bilo odlično, pogledajte kako: https://youtu.be/ddp3rQK6CmI

https://www.poup.hr/novosti/novosti/poziv-na-besplatne-edukacije-za-poslodavce/

CILJ: poslodavce uputiti u njihova prava i mogućnosti prilikom zapošljavanja OSI; senzibilizirati i promovirati uključivanja OSI na tržište rada.

SUDJELUJU: stručnjaci iz Centra za profesionalnu rehabilitaciju Rijeka, ustanove i udruge koje svojim djelovanjem potiču zapošljavanje OSI (DIP)

Društvo za istraživanje i potporu će  poslodavcima predstaviti mogućnosti osoba s invaliditetom iz skupine za koju djelujemo i radimo, te iznijeti informacije o njihovom pravu na rad i zapošljavanje. Iznijet ćemo primjere vještina koje su stekle osobe s invalidtetom kroz radnu rehablitaciju u našem DIP-u, primjere konkretnih poslova koje mogu raditi, i pojasniti pod kojim uvjetima osobe s invalidtetom mogu raditi i biti zaposlene.

MJESTO: Sportska dvorana Žatika, 38. PROMOHOTEL

VRIJEME: 22. veljače 2023. (srijeda), s početkom u 13 sati

Prijava putem linka https://app.core-event.co/#/events/promohotel-zaposljavanje-osoba-s-invaliditetom-edukosi-turizam-6150/register

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se