DIP GREEN: “Day 4”

  • 08.05.2021
  • DIP-ov klub mladih

Jeste li i vi od onih koji kišni dan vole provesti u kući pred TV-om? Ne znamo za vas, ali naši DIPovci definitivno jučerašnji dan nisu proveli neradno, već je DIP GREEN ponovno bio na terenu!

Jučer je projekt nastavio s radom te su naši volonteri (“youth workers”), dipovci i DIP-ov klub mladih svoje prijepodne proveli u eko-vrtu na Viškovu. Naše biljčice koje smo prije 2 tjedna posadili u Udruzi (neven, suncokret, timjan, dragoljub), presadili su jučer u vrt. Osim toga, zahvaljujući dragom gospodinu Ivi Rajkovači i njegovim donacijama, naš vrt bogatiji je za sadnicu ružmarina, stabalca šljive i smokve. Još jednom, puno hvala!

Osim sadnje, vrijeme se posvetilo čišćenju i čupanju trave te sređivanju okolice vrta.

Što reći osim: BRAVO SVI!

Odmorite se i ugodan vikend! 😀

Share on Facebook

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.