Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
DIP GREEN: “Day 3”

DIP GREEN: “Day 3”

  • 15.04.2021
  • POTPORA
Ukoliko ste po gradu naišli na ostatke zemlje po podu, ne brinite se – jedna mala vrtlarska radionica odvijala se odmah iza ugla kod HNK-a. Pitate se koja? Naravno da se radi o DIP GREEN projektu!
Danas smo, umjesto u vrtu na Viškovu, sadnju preselili u prostor našeg DIP-a, koji je u vrlo kratkom roku bio pun zemlje, glisnjaka i sadnica. Zasukali smo rukave, pripremili posudice i bacili se na posao!
Zasadili smo neven, suncokret, dragoljub i lijepu Katu, sve smo dobro zalili i pustili da upije vodu i vitamin D, te ćemo, nadamo se, za dva tjedna naše cvijeće presaditi u naš eko vrt. Jedva čekamo vidjeti kako će nam cvijeće izrasti, a još više se veselimo svim tim mirisima koji će se proširiti našim vrtom, ali i dobrim dijelom Viškova (s obzirom na to koliko smo toga posadili 😃).
Hvala svima na pomoći! Odmorite se i vidimo se sutra na radionici šivanja u 9. Nemojte zaspati! 🙂
Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se