Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Dani otvorenih vrata udruga u DIP-u – poziv za Bubnjarski krug, četvrtak, 1.6.23. od 9 do 13 sati

Dani otvorenih vrata udruga u DIP-u – poziv za Bubnjarski krug, četvrtak, 1.6.23. od 9 do 13 sati

  • 28.05.2023
  • DRUŠTVO

Pozivamo Vas da nam se pridružite na manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga koji organizira Ured za udruge Vlade RH, https://www.udruge.hr/#!pretraga-dogadanja/.

Dođite 01.06.2023. (četvrtak) od 9:00 do 13:00h i pridružite nam se na bubnjarskoj aktivnosti u DIP-u, Wenzelovoj 2, Rijeka.

DIP www.dip.hr ne propušta aktivno sudjelovati svake godine u manifestacijama kojima se ističe uloga organizacija civilnog društva u pozitivnim promjenama, mobilizaciji zajednice i partnerskom odnosu s društvenim inistucijama te podrški u rješavanju izazova s kojima se suočavaju građani.
DIP-ovci se pridružuju Dani otvorenih vrata udruga 2023 s jednom od omiljenih aktivnosti u Dnevnom centru Prijatelji – održat ćemo naš Bubnjarski krug.

Što je bubnjarski krug?

Korištenje bubnjeva i udaraljki u terapijske svrhe kombiniranjem pedagoških, terapijskih i drugih metoda rada u grupi s individualnim pristupom. Rezultati dosadašnjeg rada su izuzetni: našim članovima je poboljšana fina motorika, koncentracija i komunikacija, a vidljiv je i napredak u svladavanju tehnike bubnjanja, što pozitivno djeluje na samopouzdanje i grupnu koheziju.
✅Ukoliko i Vi želite osjetiti djelić atmosfere te i sami okusiti čari bubnjanja – dođite 01.06.2023. (četvrtak) od 9:00 do 13:00h i pridružite nam se na bubnjarskoj aktivnosti! Veselimo se Vašem dolasku!
 

Podsjećamo da je akcija prikupljanja donacija za Bubnjarski krug na platformi A1 Čini pravu stvar i dalje u tijeku. Hvala na podršci!

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se