Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
“A1 Čini pravu stvar“- “DIP-ovci” žele kuhati!

“A1 Čini pravu stvar“- “DIP-ovci” žele kuhati!

  • 04.10.2022
  • POTPORA

“A1 Čini pravu stvar“ – “DIP-ovci” žele kuhati! – jednostavno – klik na link!

https://cinipravustvar.hr/izazov/dip-ovci-zele-kuhati/51101

U ”Dnevnom centru Prijatelji”, u programu pružanja socijalnih usluga poludnevnog boravka za osobe s različitim teškoćama, pod nazivom ”DIP-ov klub mladih – Priprema, pozor, radim!” provode se različite aktivnosti s ciljem razvoja vještina za samostalno življenje i pronalazak posla za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju – za osobe s invaliditetom.

Kulinarske vještine su važne za svakoga od nas, stoga u DIP-u kuhamo često – uz podršku volontera učimo kuhati različite stvari, od onih jednostavnijih, poput kave i čaja, pa sve do raznih slanih i slatkih specijaliteta.

Trenutna kuhinja ima jako malo prostora, što nam otežava učenje i kretanje unutar prostora – stoga često znamo kuhati i u drugim prostorijama, jer nema dovoljno mjesta za svih nas. Zaželjeli smo si veliku kuhinju, s puno radne površine za rezuckanje, sjeckanje i drugu pripremu. Na fotografijama možete vidjeti trenutno stanje i naš veliki plan.

Kako bi to ostvarili, trebamo Vašu pomoć i podršku u prikupljanju 30.000,00 kn (3987,29 EUR), čime bi osigurali nabavu kuhinjskih elemenata i uređaja; vodoinstalaterske, elektroinstalacijske i keramičarske radove.

I ZATO, (U)ČINI PRAVU STVAR: https://cinipravustvar.hr/izazov/dip-ovci-zele-kuhati/51101

Nova kuhinja omogućiti će nam brojne prilike za rad i učenje novih vještina, koje će dio naših “DIP-ovaca” moći iskoristiti na budućem radnom mjestu.

 

 

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se