Zašto smo na Zelenom Kastvu? Jer smo uključeni!

  • 20.02.2020
  • Sajmovi

U subotu, 25.1.2020. godine smo unatoč kiši i strašnim uvjetima veselo sudjelovali na 48. Zelenom Kastvu, sajmu na kojem već sudjelujemo oko godinu dana. Naš je cilj da naši Dipovci prenesu javnosti potrebe i probleme koje imaju i koje ih sprječavaju da budu uključeni u zajednicu.

Kako bi mogli nastaviti provoditi radno-okupacijske aktivnosti iz programa “Priprema, pozor, radim!” i mentorskog programa ”Laboratorij životnih vještina Prijatelji” prikupljamo donacije, a donatorima poklanjamo proizvode nastale od recikliranog i već korištenog, a odbačenog materijala, pa šijemo vrećice koje punimo lavandom koju nam je poklonila udruga Ekoregija Kostrena, šijemo patuljke s bradom od creske odbačene vune i dr.

Hvala svim građanima sudionicima sajma koji su nam donirali 20 i više kuna za naš rad. Nadamo se da se dobro brinete za naše Vande, Hilde i druge proizvode.

Novi list, 26.1.2020.  47. Zeleni Kastav

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predemeta koje smo sami napravili.
Prijavi se
  • Društvo za istraživanje i potporu je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.