Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Zašto smo na Zelenom Kastvu? Jer smo uključeni!

Zašto smo na Zelenom Kastvu? Jer smo uključeni!

  • 20.02.2020
  • POTPORA

U subotu, 25.1.2020. godine smo, unatoč kiši i strašnim uvjetima, veselo sudjelovali na 48. Zelenom Kastvu, sajmu na kojem već sudjelujemo oko godinu dana. Naš je cilj da naši DIP-ovci prenesu javnosti potrebe i probleme koje imaju i koji ih sprječavaju da budu uključeni u zajednicu.

Kako bi mogli nastaviti provoditi radno-okupacijske aktivnosti iz programa “Priprema, pozor, radim!” i mentorskog programa ”Laboratorij životnih vještina Prijatelji”, prikupljamo donacije, a donatorima poklanjamo proizvode nastale od recikliranog i već korištenog, a odbačenog materijala, pa šijemo vrećice koje punimo lavandom, koju nam je poklonila udruga Ekoregija Kostrena. Šijemo i patuljke s bradom od creske odbačene vune i dr.

Hvala svim građanima sudionicima sajma koji su nam donirali 20 i više kuna za naš rad. Nadamo se da se dobro brinete za naše Vande, Hilde i druge proizvode.

Novi list, 26.1.2020. 47. Zeleni Kastav

Share on Facebook

Još novosti

Doniraj i udomi

Udomljavanjem naših ukrasno-uporabnih predmeta sudjelujete u provedbi naših programa za mlade s teškoćama u razvoju i psihosocijalnom funkcioniranju. Mi ćemo vam zato pokloniti jedan ili više predmeta koje smo sami napravili.  
Prijavi se