Volontiraj
Volontiraj
Doniraj
Doniraj
Pretraga
Pretraga
Nordijsko hodanje i briga za okoliš s Hotel Hiltonom Costabella? Pozitivan primjer za druge društveno odgovrne gospodarstvenike – moguće je ako su partneri spremni na suradnju i promjene!

Nordijsko hodanje i briga za okoliš s Hotel Hiltonom Costabella? Pozitivan primjer za druge društveno odgovrne gospodarstvenike – moguće je ako su partneri spremni na suradnju i promjene!

U ponedjeljak 9.10.2023. godine smo se družili i radili s Hiltonovim zaposlenicima na našoj predivnoj Costabelli i u Hotelu Hilton.

Nordijsko hodanje gradskom šetnicom Costabella i čišćenje plaže oko Hotela? Inkluzivno volontiranje s Hotel Hilton Costabella timom? Neobično za naše prilike ali stvarno! Praksa koja je uobičajena u poslovnom svijetu društveno odgovornih gospodarstvenika, ali rijetka u našem okruženju, pa neka bude motiv za nove akcije i promjene u zajednici i drugima.

Nama je nordijsko hodanje dio naših aktivnosti koje provodimo redovito, a promoviramo ga za sve skupine često stavarajući tako prostor za stvaranje novih pozitivnih socijalnih interakcija s građanima,  a briga o čistom okolišu je naša svakodnevnica.

Kako nam je bilo, pogledajte  i sami!

 

 

Jedna je to od aktivnosti koje provodimo s našim suradnicima iz Hotel Hilton Costabella čija poslovna politika podržava društveno odgovorno poslovanje. To znači da  kroz svoj Strateški plan 2030 aktivno doprinosi globalnim ciljevima održivog razvoja,  na https://esg.hilton.com/2030-goals/?_gl=1*1lmwjlb*_gcl_au*Mzc1MjQxNDEyLjE2OTc2ODUwMTQ.

Uključili smo ljude koji rade u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa u naše aktivnosti, kako bi kroz druženje utjecali na svijest zaposlenika o osobama s invaliditetom. Upravo zato jer je radna klima realno uključiva, Hotel Hilton nam je i partner na novom projektu kojeg sufinancira Ministarstvo turizma i spota “Turizma za mene!” čiji ciljevi doprinose razvoju uključivog  turizma i održivog razvoja.

Hilton and Hilton Global Foundation    https://hiltonglobalfoundation.hilton.com/impact  podupire projekte koje provode neprofitne organizacije uz članove Hiltonovih timova, kao partner, a imaju pozitivan učinak na zajednicu te su povezani s Hiltonovom strategijom 2020 – Putovanja sa ciljem:  Hilton’s 2030 Travel with Purpose Goals.

To znači da se zaposlenici uključuju u akcije u zajednci ali i neprofitne organizacije dobiju potporu za svoje akcije. Ove godine smo mi organizirali akciju,  #travelwithpurpose volunteer activity na našoj šetnici Costabella na kojoj je smješten Hotel Hilton.

Hvala Hotal Hilton što zajedno gradimo bolje uvjete za inkluzivnu zajednicu. #travelwithpurpose volunteer activity.

Share on Facebook

Kontaktirajte nas

Informacije

Adresa
  • Wenzelova 2/1
  • Rijeka, Hrvatska
  • OIB: 78171364712
  • MB: 4152115
  • Žiro račun: ERSTE & ST. BANK
  • IBAN: HR68 2402 0061 1011 8082 8